Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος - Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ... - Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος - Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ... - Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media.. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του γνωστού hip hop. Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου. Από τη βαλαώρα ευρυτανίας ο ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα.

Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του γνωστού hip hop. Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά… »: Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο το ιδρυτικό ...
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο το ιδρυτικό ... from www.iciao.gr
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σκηνή της χιπ χοπ με τον θάνατο του οδυσσέα τσιαμπόκαλου σε. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής στη θήβα. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/8).ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.

Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr.

Δευτέρα, 23 αυγούστου 2021, 13:42. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις. Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Για τροχαίο με εγκατάλειψη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά… »: Νεκρός σε τροχαίο o ράπερ, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Ο ξαφνικός θάνατος του 46χρονου ράπερ έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της γιολάντας τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος active member. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής στη θήβα.

Νεκρός σε τροχαίο o ράπερ, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα. Τον θάνατο του μουσικού έκανε γνωστό η γιολάντα τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως sadahzinia, που είναι αδερφή του οδυσσέα τσιαμπίκαλου. Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του.

Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο συνιδρυτής του ...
Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο συνιδρυτής του ... from indicator.gr
Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σκηνή της χιπ χοπ με τον θάνατο του οδυσσέα τσιαμπόκαλου σε. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος που εκτινάχθηκε στα 20 μέτρα από το μοιραίο χτύπημα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τον θάνατο του μουσικού έκανε γνωστό η γιολάντα τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως sadahzinia, που είναι αδερφή του οδυσσέα τσιαμπίκαλου. Τα πρώτα μουσικά του βήματα, η σημαντική διαδρομή του στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή με τους razastarr, τα πιο. Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου.

Δευτέρα, 23 αυγούστου 2021, 13:42.

Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Για τροχαίο με εγκατάλειψη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/8).ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της γιολάντας τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος active member. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Πέθανε σε ηλικία 46 ετών ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media. This is a modal window. Τον θάνατο του μουσικού έκανε γνωστό η γιολάντα τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως sadahzinia, που είναι αδερφή του οδυσσέα τσιαμπίκαλου. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Δευτέρα, 23 αυγούστου 2021, 13:42. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά… »: Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής στη θήβα.

Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του. Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σκηνή της χιπ χοπ με τον θάνατο του οδυσσέα τσιαμπόκαλου σε. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος - Νεκρός σε τροχαίο το ιδρυτικό ...
Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος - Νεκρός σε τροχαίο το ιδρυτικό ... from www.akroama.gr
Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής στη θήβα. Για τροχαίο με εγκατάλειψη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της γιολάντας τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap. Από τη βαλαώρα ευρυτανίας ο ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα. Τον θάνατο του μουσικού έκανε γνωστό η γιολάντα τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως sadahzinia, που είναι αδερφή του οδυσσέα τσιαμπίκαλου. This is a modal window.

Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του.

Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της γιολάντας τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος active member. Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον νίκο καρίμαλη. Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Ο ξαφνικός θάνατος του 46χρονου ράπερ έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/8).ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σκηνή της χιπ χοπ με τον θάνατο του οδυσσέα τσιαμπόκαλου σε. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Τα πρώτα μουσικά του βήματα, η σημαντική διαδρομή του στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή με τους razastarr, τα πιο. Από τη βαλαώρα ευρυτανίας ο ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα.